Autonieuws: Officieel

Volkswagen Transporter onder het mes genomen

De publiekslieveling voor de kleine en middelgrote zelfstandige krijgt, na zijn broertje voor het volk, nu ook een verdiende upgrade.

Niet alleen het uiterlijk, waar we zo op terugkomen, maar ook vooral onderhuids is de Volkswagen Transporter stevig aangepakt. De Transporter mag met een elektromechanische stuurbekrachtiging uitpakken, waardoor het integreren van een hoop veiligheidssystemen een fluitje van een cent zijn. Naast Lane Assist, Trailer Assist en Park Assist helpt Volkswagen met de Cross Wind Assist die bij sterke windvlagen de bestelbus zullen stabiliseren.

Image
Volkswagen Transporter

Op gebied van uitstraling pakt de nieuwe Transporter uit met nieuwe koplampen met led-dagrijverlichting en een vernieuwde grill. De voorbumper krijgt grotere luchtinlaten waardoor heel het vooraanzicht sterk veranderd. Achteraan laat Volkswagen nog niets zien, al kan je zeker zijn dat de familietrek van de Multivan sterk aanwezig zal zijn. Binnenin eist het nieuwe infotainmentsysteem en centraal geplaatst scherm alle aandacht op.

De onthulling aan het grote publiek wordt voorzien op de Bauma 2019, een beurs voor bouwmachine, waarna de Transporter eind dit jaar richting de showroom zal trekken.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen