Autonieuws: Officieel

Deze gekke velgen kan je nu gewoon op een Fiat 500e krijgen (2024)

We snappen je best: het hoeven niet altijd steelies met plastic wieldoppen te zijn. In veel gevallen maken de velgen de look van je auto af, maar wat als je op zoek bent naar een exclusieve designerlook? Zoek dan niet verder want Fiat heeft een nieuwe versie van de noodlijdende 500e aan zijn gamma toegevoegd.

Voor het geval je het laatste Stellantis-nieuws niet bepaald gevolgd hebt: het gaat niet al te best met de Fiat 500e. Het gaat er zelfs zo slecht mee dat de Italianen besloten hebben om de productie van de compacte EV tijdelijk stil te leggen wegens te weinig vraag. Er is dan wel hulp op komst in de vorm van een mildhybride verbrandingsmotor voor de 500 maar tot die hulp binnen een jaar arriveert, moet de elektrische versie alle verkopen binnenhalen… Dus lukt dat hem misschien beter in een designerjasje?

Beperkte tijd leverbaar

Dat zullen we snel weten want maak kennis met de Fiat 500e Giorgio Armani Collector’s Edition. Die baseert zich in essentie op de ‘La Prima’-topversie dus reken op zaken als LED-koplampen, een glazen panoramadak en een JBL-audiosysteem. Daar voegt de Giorgio Armani-editie echter de keuze uit twee exclusieve kleuren aan toe: ‘ceramic greige’ en ‘dark green micinalised’ — ofzoiets. Verder wordt de lederen bekleding binnenin gestikt met chevronpatronen in 3D, maar stiekem kan ons dat allemaal gestolen worden. Nee, onze aandacht werd meteen getrokken door die knotsgekke 17-inchvelgen met een enorm Giorgio Armani-logo erin verwerkt.

Image
Fiat 500 Giorgio Armani 2024

Vind je die ook zo vet? Dan kunnen we je nog niet meteen op weg helpen want hoewel de bestellingen gisteren geopend werden, kleeft er nog geen Belgische prijs op de 500e Giorgio Armani Collector’s Edition. Weet echter wel dat Fiat deze speciale editie maar beperkte tijd zal leveren, maar niet zo beperkt dat we nu meteen over een auto voor “collectors” zouden spreken. Zo zal je hem gedurende heel 2025 kunnen krijgen… Al verkoopt de 500e zoals gezegd niet bepaald goed momenteel, dus zo worden die velgen misschien toch nog een zeldzaamheid.

Image
Fiat 500 Giorgio Armani 2024

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen