Autonieuws: Varia

Deze Jeeps Renegade waren liever een gitaar

Speciaal voor de 49ste editie van het Montreux Jazz Festival in Zwitserland ontwikkelde creatieve duizendpoot, modeverslaafde en praktisch Fiat-familielid Lapo Elkann twee specifieke Renegades die elementen lenen van gitaren.

Laat het maar aan Lapo Elkann over om Italiaanse karren om te toveren tot iets uniek. Dat deed hij jarenland met zijn eigen Ferrari's, nu doet hij het met zijn nieuw bedrijfje Garage Italia Customs. Een soort van thuishaven voor Jeep- en Fiatkopers die nét dat ietsje meer willen van hun wagen.

Dat wordt duidelijk met deze twee Renegades. Het thema was duidelijk: 'geef ze de gitaarbehandeling'. De uitwerking mag er best wel wezen. Zo kregen ze een specifieke lakkleur die compleet met de hand werd gezet, uit negen lagen bestaat en drie kleurschakeringen heeft. Het resultaat geeft een soort van fade die je ook op gitaargeweld kan terugvinden. Om de link overduidelijk te maken werden er op motorkap, dak en koffer streepjes getrokken die de illusie van snaren moeten opwekken.

Image
renegade_gic_product_21

Als je vertrouwde jeansbroek

Het interieur krijgt opgewaardeerd leder in afhankelijk van de wagen rood of bruin én een overvloed aan denim. Eerlijk is eerlijk, het ziet er alvast eens lekker anders uit. Helemaal weg van de kleurstelling? Wel, ééntje kopen zit er momenteel nog niet in. Al kan je altijd aankloppen bij Garage Italia Customs, of een elektrische gitaar kopen natuurlijk.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen