Mercedes op het Autosalon Brussel 2015: CLA Shooting Brake

mercedes-cla-shooting-brake_24

Mercedes heeft een heuse Europese première mee naar het Brusselse autosalon. Niks geheimzinnig achter de schermen maar gewoon op de stand blinkt de CLA Shooting Brake met rond hem nog wat andere nieuwigheden.

Dat de CLA Shooting Brake alleen maar een Europese première is, heeft er alles mee te maken dat het model een dag eerder al op de NAIAS in Detroit werd voorgesteld als wereldpremière. Tegelijk met de presentatie van de gewone Shooting Brake, had Mercedes ook de CLA 45 AMG Shooting Brake klaar. Voor de snelle en modebewuste huisvaders dus. Die laatste wordt wel pas op het salon van Genève getoond.

Maar behalve de breakversie van de CLA heeft Mercedes ook heel wat andere nieuwigheden. Had je al kennisgemaakt met de facelift van de B-Klasse? En heb je al eens gekeken met welke Vito je de bestellingen in de toekomst zal gaan rondbrengen?

De Mercedes S 63 AMG Coupé en de Mercedes-AMG GT vinden een plaatsje tussen de dreamcars, een zaal die haar deuren pas opent tijdens het laatste weekend van het autosalon.

trucks apart

Wil je de grote trucks van Mercedes bekijken, dan ga je naar het salon Truck&Transport in Paleis 12, waar Mercedes een stand heeft met vrachtwagens in allerlei gedaantes. Daar kan je dan weer terecht van 16 tot 19 januari.

Mercedes vindt een plaatsje in Paleis 5. Alle informatie over het salon van Brussel lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Glenn 18:50
afbeelding van Glenn

Shooting brake met 4 deuren = ne stationwagen.
Denk dat mercedes zijne google translate gefaald heeft.

Carlos 19:00
afbeelding van Carlos

ben eens benieuwd.

Fassart Alfred 09:04
afbeelding van Fassart Alfred

Na een proefrit met de CLS SB vond ik het een super idee dat mercedes een kleiner model uitbracht ;heb er gelijk een besteld ! Ben in blijde verwachting!

DasHaus 09:25
afbeelding van DasHaus

Proficiat!

Maar ik blijf het toch een raar fenomeen vinden, mensen die een auto kopen zonder hem gereden of zelfs maar gezien te hebben.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws