Renault op het autosalon Brussel 2015: Espace!

renault-espace-2014-paris_12

In afwachting van een nieuwe Megane die er eind 2015 zit aan te komen, laat Renault hier een nieuwigheid zien aan de top van haar gamma. De Espace is uit zijn ei gekropen en ziet er heel wat anders uit dan zijn voorgangers.

De nieuwe Espace is een belangrijk model voor Renault. Meer nog dan zijn voorgangers moet hij de top-of-the-range uitstraling dragen die Renault wat mist sinds het verdwijnen van de Safrane en Vel Satis.

Daarom krijgt hij ook andere looks dan zijn voorganger. De grote wielkassen laten hem eruit zien alsof hij een 4x4 is, de crossover aan de top van het gamma die Renault niet commercialiseert. Maar bovenal blijft hij natuurlijk een MPV en met zijn 1.6 benzine- en dieselmotoren moet hij de klanten op de leasemarkt weer gaan verleiden. Aangezien hij tot 250 kg minder weegt dan zijn voorganger, moet dat geen probleem zijn.

Bestelwagens hebben ze natuurlijk ook altijd bij Renault. Geen nieuws bij de Kangoo, wel werd de Trafic volledig vernieuwd. Een interieur dat er een pak comfortabeler bij staat en een laadruimte die tegelijk functioneel is. Ook de Master kreeg wat vernieuwingen mee.

Wie de Twingo nog niet zag, kan dat hier doen op de Renault-stand. Motor achterin, achterwielaandrijving en een formaat dat je in je zak kan steken, dat verdient een bezoekje.

Renault kan je vinden in Paleis 5, terwijl je de trucks tijdens het Truck&Transport-salon in Paleis 7 kan zien. Alle info over het autosalon vind je hier.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws