Volkswagen op het Autosalon Brussel 2015: Veel Belgisch nieuws

volkswagen-passat-b8-parijs-2014_05

Volkswagen pakt naar goede gewoonte uit op het Brusselse autosalon, met een stand van 2.360m². Naast de nieuwigheden zorgen ze ook voor wat animatie op en rond de tentoongestelde voertuigen.

De nieuwigheid die de meeste kijklustigen zal trekken is zonder twijfel de nieuwe VW Passat. Hij komt er met kleine motorisaties maar rolt ook met zijn spierballen in de TDI met 240 pk.

Maar behalve de Passat kan je ook naar de Golf GTE - de hybride GTI zeg maar - gaan kijken, kan je voelen aan de Golf Alltrack en zie je ook de nieuwe Touareg op de stand. Voor de Amarok werd de speciale reeks 'Ultimate' naar Brussel gehaald.

concept car

Ook bij de bedrijfswagens is het interessant, want behalve de Caddy, Transporter, Crafter en hun afgeleiden kan je ook de Tristar Concept car zien op de stand van Volkswagen. Die gunt je een blik op de volgende generatie Transporter.

Volkswagen vind je in twee zalen terug, de stand wordt verdeeld over de Patio en Paleis 9. Ons overzichtsartikel geeft je meer praktische info over het autosalon.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Van De Vijver Etienne 18:13
afbeelding van Van De Vijver Etienne

Als vw-gebruiker (Golf en vw-camper)krijg ik vandaag(13/01/2015)een uitnodiging voor deelname aan:"WIN UW TICKETS VOOR HET AUTOSALON"
MAAR deze wedstrijd sluit af op 12/01/2015 !!!!!!!!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws