Kia op het autosalon Brussel 2018

rijtest-kia-stinger-2017_03

Wie had tien jaar geleden gedacht dat de Koreanen een sexy model konden bouwen. In januari kan je er eentje op de Kia-stand bewonderen.

Net geen jaar geleden gingen we in Milaan de Kia Stinger betasten op een statische presentatie. Een rij-impressie verder kan het grote publiek hem gewoon gaan bewonderen in Brussel. In twee smaken nog wel, zowel de V6 als de tweeliter viercilinder zullen op de Kia-stand te zien zijn.

plug-in break

Om dat geweld te counteren brengt Kia ook de plug-in hybride variant van de Optima SW, de break, mee. Ook van de Kia Niro is er een plug-in hybride te zien als nieuwigheid. Nog niet genoeg nieuwtjes? Wat dacht je dan van de Stonic, de crossover die Kia ook in het lagere segment een graantje laat meepikken.

kia-stonic-autosalon-brussel-2018

Verder brengt Kia ook de Sorento modeljaar '18 mee. Ook de al bekende modellen van het merk, van Picanto over Sportage en Cee'd, zullen te zien zijn op de Kia-stand.

Waar je die Kia-stand vindt? In Paleis 4 van Brussels Expo. Alle praktische informatie over het komende autosalon lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws