Autosalon Brussel 2019: Kia heeft Proceed bij

kia-niro-ev-2018-zkorea_02

Bij Kia kan je gaan kijken naar de nieuwe Proceed. De afgeleide van de Ceed is niet langer een coupé, maar wel een verleidelijke shooting brake. Want dat is hip tegenwoordig.

Het is geen echte break, want bij Kia hebben ze daarvoor al een alternatief. Wel is het de betaalbare Mercedes CLA Shooting Brake volgens Kia. Met hier en daar een stijlelement en een afwijkende lijn onderscheidt hij zich van de Kia Ceed SW. Zei daar iemand Panamera Sport Turismo toen ie naar de achterkant van de Proceed keek?

Verder is er ook de e-Niro als nieuwigheid. De elektrische versie van Kia's crossover is technisch gelijk aan de Hyundai Kona EV en heeft dus dezelfde actieradius van 455 kilometer. Althans, als je voor de krachtigste versie kiest, de andere versie haalt een goeie 300 kilometer.

zachte brie

De Sportage facelift passeerde recent onze Weggeefweek-revue, en hij staat ook te blinken op het autosalon. Voor Kia is het afwachten of de mild hybrid Sportage brokken kan maken in de SUV-markt.

Kia vind je terug in Paleis 3 van Brussels Expo. Alle praktische informatie vind je terug in ons handig overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws