Autosalon dan toch geannuleerd wegens coronavirus

Autosalon 2020 Alfa Romeo

De Brussels Motor Show van aankomende januari zal dan toch niet doorgaan, dat laat organisator FEBIAC weten. Zo gooit het coronavirus voor het tweede jaar op rij roet in het eten van het Autosalon.

Toegegeven: we voelden de bui misschien wel al hangen maar we wilden het liever nog niet onder ogen zien. Nu laat automobielfederatie FEBIAC weten dat er in januari dan toch geen Brussels Motor Show georganiseerd wordt. De editie van 2022 wordt verplaatst naar de concessiehouders, zo klinkt het.

Brug naar 100ste editie

In een persbericht verklaart Andreas Cremer, CEO bij FEBIAC, dat het onmogelijk zou zijn om het verwachte aantal bezoekers in optimale omstandigheden te ontvangen gezien de opmars van het coronavirus en de maatregelen die daarmee gepaard gaan. Het overlegcomité van de regering zat namelijk vandaag opnieuw bijeen om strengere maatregelen in te voeren die het virus moeten bestrijden, en die hebben natuurlijk een impact op evenementen zoals de BMS.

De organisatoren kijken alvast uit naar januari 2023, wanneer de 100ste editie van het Autosalon zou plaatsvinden. Om de brug naar die feesteditie te maken lanceren ze binnenkort een nieuw platform, AskOTO, dat digitaal antwoorden moet bieden op de vragen van de automobilisten en motorrijders van ons land.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws