Lexus UX concept scheurt door embargo

lexus_ux_

Tijdens het autosalon van Parijs zal Lexus de UX concept in de spotlight zetten. Een conceptwagen die naar alle waarschijnlijkheid de voorbode luidt van een Toyota C-HR in opgewaardeerd Lexus-plunje. Of nog anders gezegd; een compacte crossover van het Japanse merk.

Zelf heeft Lexus er nog geen ruchtbaarheid aan gegeven maar eerder werd al ontdekt dat Lexus een patent heeft genomen op de namen 'UX 200' en 'UX 250'. Waardoor het aan te nemen valt dat het Japanse merk met een compacte crossover op de markt gaat komen onder de NX. Een gerucht dat kracht wordt bijgezet door de aanwezigheid van de Toyota C-HR, een ideale basis voor zo'n crossover.

En kijk, daar lekt het eerste beeld van de UX concept al het internet op. En wat zien we? Hoeken. Of wat had je gedacht van Lexus? Het ziet er alvast provocerend uit, een richting die Lexus bewust is ingeslagen. Nu ja, we kunnen er alvast vanuit gaan dat binnenkort de Nissan Juke niet de enige uit de band springende crossover op de markt is. Naar aanloop van het autosalon eind deze maand in Parijs verwachten we alle informatie van Lexus.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws