Vision iV brengt Skoda stapje dichter bij EV

skoda vision iv teaser 2019

Skoda zal op het autosalon van Genève een concept tonen die het merk een stapje dichter moet brengen naar haar elektrische toekomst. Wat de i.d.-familie voor Volkswagen is zal deze Vision iV voor Skoda zijn.

Het is ondertussen al twee jaar geleden dat Skoda voor het eerst plaagde met de Vision E Concept, een elektrische SUV die moet tonen waar het merk naar toe gaat de komende jaren. Het lijkt er nu op dat deze Vision E een evolutie krijgt tijdens het autosalon van Genève 2019 in de vorm van de Vision iV. Die iV staat op het MEB-platform van de VW Group (Modular Electric Drive) en is daardoor weer een stukje dichter bij de productie.

Daarnaast is het natuurlijk niet onverwachts dat ook de SUV-lijnen blijven staan op deze conceptwagen. Want de laatste twee jaar is de populariteit van de SUV/Crossover bijlange niet afgenomen. Extra onderstreept door het feit dat naast deze Vision iV ook de Kamiq zijn debuut zal krijgen op het autosalon van Genève. En die Kamiq zal Skoda's kleinste crossover tot nog toe worden.

skoda vision iv teaser 2019

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws