Lego Land Rover Defender 110

Weet je nog de tijd waarin Lego enkel bestond uit blokjes en ventjes? Die tijd is lang vervlogen, dat bewijst deze creatie gemaakt door Sheepo op Lego Cuuso nogmaals. Deze heeft een volledig werkende Land Rover Defender 110 op schaal nagemaakt in Lego. Hij is vanop afstand bestuurbaar en heeft vijf versnellingen, achteruit en de mogelijkheid tot vierwielaandrijving. De mini-Defender heeft zelfs een indrukwekkende stuurinrichting met evenveel omwentelingen als de real-size Defender.

In de volledige creatie zitten niet minder dan 7 motoren en 2800 onderdelen. De topsnelheid bedraagt ongeveer 4km/u. De wagen is een inzending op Lego Cuuso waar je erop kan stemmen. Als deze Defender 10 000 stemmen krijgt zal Lego een kit op basis van deze inzending bouwen en op de markt brengen.

Auteur: Auteur: Wim
Reacties: 5 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yvesw 19:15
afbeelding van Yvesw

Is niet meteen my cup of Lego (en ik ben een mega Lego fan!) Maar zeker mooi gemaakt!

Mesoerrie 11:17
afbeelding van Mesoerrie

allé yves, dit is toch wel een van de meest perfecte zelfbouwprojecten die ik al heb gezien.
Prachtig gemaakt!

Yvesw 11:31
afbeelding van Yvesw

@Messer: Ik ben nog van den "Lego zijn vierkante blokken" stempel :p Al die technics heeft me niet echt kunnen overtuigen... Maar inderdaad ongelooflijk gemaakt! Al zijn versnellingsbakken, differentiëlen, aandrijving al eerder gedaan dus uiteindelijk is alleen het passen van al die dingen in de body uniek. Niet dat ik het zou kunnen, dat hoor je me niet zeggen :p Maar geef mij toch maar een Lego treinset of <a href="http://shop.lego.com/en-BE/Sydney-Opera-House-21012">dit</a> ;)

Mesoerrie 11:34
afbeelding van Mesoerrie

komaan. dat moet zowat de meest zielige legoset zijn die ik al gezien heb :p

Yvesw 11:39
afbeelding van Yvesw

Het mag toch op mijn kast staan :p Liever dat dan één of andere designvaas of god weet wat :p

Als ik dan toch ooit iets over the top zou maken: http://www.todayifoundout.com/wp-content/uploads/2010/10/2004-Volvo-XC90...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws