Ook een Mustang en een M6 voor de politie van Dubai

politie dubai

Welkom bij een nieuwe editie van "Wat heeft de politie van Dubai nu weer gekocht?". Naast hun eerdere Ferrari FF en Lamborghini Aventador neemt de politie van de excentrieke stad nu ook een Ford Mustang en een M6 Gran Coupé in dienst.

De twee wagens gaan zich perfect thuis voelen in de garage van de politie van Dubai. Ze hebben immers al een Ferrari FF, een Lamborghini Aventador, een Camaro SS en ja, zelfs een Aston Martin One 77. Dubaiaanser kan het bijna niet, of ze moeten al criminelen beginnen achtervolgen in een Lockheed-Martin F35 Lightning II.

De Aventador voor high-speed achtervolgingen, de Camaro voor Amerikaanse toeristen thuis te laten voelen, de FF voor op 'ruw' terrein en de One-77 voor gala-evenementen? Voor de binnenstad of in winkelcentra de achtervolgingen in te zetten hebben ze een Twizy in dienst. We zien het al volledig voor ons.

Auteur: Auteur: Nathan
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Dequal 22:06
afbeelding van Dequal

Haha, in een winkelcentrum, zou sowieso nog goed kunnen, want in Dubai hebben ze zelfs de grootste ter wereld.

Yvesw 11:31
afbeelding van Yvesw

Best grappig dat jarenlang het commentaar op de Need For Speed games was dat "de politie helemaal niet met peperdure wagens rondrijdt in het echte leven". Ik begin hier echt een marketingsplan van EA games in te zien...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws