Vrijdag Fandag komt terug: stel je kandidaat! [oproep]

vf-seizoen5-oproepbanner

Begin volgend jaar starten we opnieuw met een reeks Vrijdag Fandag, de vijfde al intussen. Binnenkijken bij de liefhebber en weten waarom hij net dàt exemplaar in zijn garage wilde zetten. Wil jij graag jouw wagen zien verschijnen, lees dan vooral even verder.

Want willen we laten meelezen over de autoliefhebber, dan hebben we natuurlijk autoliefhebbers nodig die wat willen vertellen over hun bolide. Net als bij vorige edities is het interessegebied groot, van de compleet van de pot gerukte versie van de SAAB 99 over een guitige 2 CV tot een Audi met 400.000 km op de teller, zolang er een mooi verhaal aan je wagen vasthangt, vul je als de bliksem onderstaand formuliertje in. Op die manier kunnen we je contacteren en maken we een artikel over je wagen op deze site.

De eerdere seizoenen vind je hier:
Seizoen 1
Seizoen 2
Seizoen 3

Heb je dus ook een wagen waar je een half leven achter gezocht hebt, een exclusief hebbeding of iets waar je de voorbije jaren al je vrije uren aan gespendeerd hebt, vul dan onderstaand formulier in zodat we je kunnen contacteren. Misschien verschijnt jouw trots wel op Autofans.be!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws