Wedstrijd: win een weekend met een MINI naar keuze!

Mini mikael

Wat is er in deze coronatijd leuker dan een weekendje eropuit kunnen trekken? Een weekend rond kunnen toeren met een MINI natuurlijk! MINI en Autofans geven zo’n weekendje rijplezier cadeau aan één gelukkige winnaar. Wat je daar precies voor moet doen?

Corona heeft dit jaar flink roet in het eten gegooid van het Autosalon. Maar niet getreurd: je kunt dit jaar dan weliswaar niet naar de Heizel afzakken om alle MINI-modellen naast elkaar te kunnen ontdekken, je kunt wel gewoon naar je dichtstbijzijnde MINI-dealer. Die kan je alles vertellen over de MINI-saloncondities.

Maar er is nog beter nieuws: MINI brengt je favoriete model gewoon naar je toe! Jij kunt immers een weekend achter het stuur van je favoriete MINI doorbrengen: de Hatch, SE, Clubman of Countryman. Wat je daar precies voor moet doen? Heel simpel! Snuister nog even doorheen de interviews met de MINI-drivers, en beantwoord dan de onderstaande vraag. Vergeet natuurlijk ook de schiftingsvraag niet!

Heb je gewonnen? Dan nemen wij contact met je op! Vergeet dus ook zeker niet om je gegevens in te vullen.

Lees zeker ook ons wedstrijdreglement en onze privacydisclaimer. Deze wedstrijd loopt van woensdag 23 december 2020 tot en met donderdag 31 december 2020.

Auteur: Auteur: gesponsord
Reacties: 0 reacties

Tags

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws