Over de zoektocht naar de perfecte gezinswagen – Roadtrip #43

Autofans podcast: de ideale gezinswagen

Gezinsuitbreiding op de redactie! Wim wordt voor de eerste keer vader. In onze podcastaflevering van deze week gaan Yves en Wim dus op zoek naar de perfecte gezinswagen. Jullie input? Die is zeker welkom!

Auto's domineren dus niet langer de gesprekken op het Autofans-hoofdkwartier, tenzij het om Isofix, toegankelijke achterbanken en praktische kofferruimtes gaat. Over de ideale gezinswagen dus. Wim en Yves gaan er in de RoadTrip-aflevering van deze week naar op zoek. Dat je niet bij een Mazda MX-5 uit zult komen, is nogal wiedes. Maar ben je automatisch aangewezen op een Citroën Berlingo of een Skoda Octavia Combi? Ontdek het in onze nieuwe podcastaflevering!

Bekijk op YouTube:

Beluister via je favoriete podcast-app:

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Carlos 16:29
afbeelding van Carlos

Lange tijd met een VW Touran gereden, toen nog kinderloos, en zou nu voor ons een ideaal geweest zijn. De VW kreeg kosten en was de moeite niet meer om er meer geld in te steken dan het waard was.
Nu rijden we met een Nissan Quashqai, met kind, en ben hier niet zo zeer van overtuigt. De koffer lijkt groot maar is niet echt diep. Dit resulteert dat de buggy vooral veel plaats inneemt.
Ben meer te vinden voor een break model, dus het volgende zal ook zo eentje worden. Geen compacte SUV meer, tenzij eentje voor op de oude dag om niet zo laag te moeten instappen...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws