Volvo introduceert de S60 Cross Country

volvo_s60_cross_country-2015_5

Na de recente release van de V60 Cross Country brengt Volvo nu ook een berlinevariant met dezelfde opzetstukken. Robuust rijden naast de begane wegen, willen we dat?

Het gaat nog maar om de eerste beelden van de S60 Cross Country, dus veel technische specificaties zal je hier niet lezen. De Cross Country staat 65 mm hoger dan de S60 en Volvo zal hem zowel met voor- als vierwielaandrijving aanbieden, al is het nog niet zeker dat die laatste op alle markten zal worden aangeboden.

eerste hoge berline

Het moet overigens de eerste keer zijn dat een berline een Cross Country-variant krijgt, Volvo zelf deed het alvast nog niet eerder en ook bij andere merken zien we niets soortgelijk in het gamma zitten. Gek eigenlijk, als je weet dat Volkswagen voor zowat elke MPV, hatchback en break een Cross-versie in het gamma heeft zitten.

Volvo levert de S60 Cross Country vanaf volgende zomer, tegen dan zal ook meer info over de prijzen en motorisaties beschikbaar zijn.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Carlos 09:59
afbeelding van Carlos

Euhm... Neen

Glenn 10:33
afbeelding van Glenn

Mottig en nutteloos.
*Geld niet voor de normale S60

Adriaan 12:01
afbeelding van Adriaan

Hij staat wat hoog, maar begrijp hem wel, als je niet al te ver van de noordpool cirkel woont wil je liefst iets hebben met 4*4 en wat bodemvrijheid.
Hij staat wat grappig, maar moest ik hem hebben, touring (maar waarsschijnlijk eerder de plaatselijke boer met zijn tractor) zou me wss wel een paar keer mogen komen redden in een bos omdat ik weer te overmoedig geweest was :p

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws