Top Gear gaat gewoon verder met nieuwe presentator

chris-evans-top-gear-main

Update video: Chris Evans legt zijn plan uit Als Jeremy Clarkson het te bont maakt bij Top Gear, gaat de BBC gewoon op zoek naar iemand anders om hun autoprogramma te presenteren. Zo makkelijk gaat dat.

Nuja, makkelijk, ze zullen er wel de nodige centjes voor neer moeten leggen en een naam als Chris Evans klinkt niet zo fel door als die van Clarkson.

De Britse presentator Chris Evans heeft een contract voor drie jaar ondertekend bij de BBC en zal er de presentatie van Top Gear op zich nemen. Die show wordt wat omgegooid, want Richard Hammond en James May zagen hebben hun contracten niet verlengd omdat ze een show zonder Clarkson niet zagen zitten.

Chris Evans presenteerde eerder de Breakfast Show en is zelf autoliefhebber. De opnames voor de volgende reeks Top Gear starten in de komende weken.

Chris Evans legt zijn plan uit

En een glimp van zijn collectie:

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Quin 11:40
afbeelding van Quin

Kerel zal sterk in z'n schoenen moeten staan, want zal bakken kritiek krijgen, hoe goed hij het ook doet ;-).
Tuurlijk ga ik kijken naar deze versie van Top Gear, maar ik kijk toch meer uit naar de Netflix-show van Hammond, May en Clarkson.

Wim 09:35
afbeelding van Wim

echt goede keuze! Chris Evans heeft een Ferrari collectie om u tegen te zeggen, als je 17.5 mil betaald voor een 250 GTO, ben je een echte autofan. Hij presenteert ook zeer naturel, en schrijft ook autoreviews.

Ik hoop dat TopGear zo terug meer een autoprogramma wordt.

Quin 12:48
afbeelding van Quin

Ik vond Top Gear net goed omdat het puur amusement was. Ik vind mijn relevante nieuws over auto's wel op blogs/Youtube channels/etc. Op een zondag mag dat licht verteerbare tv zijn :-)

Sracerr 12:00
afbeelding van Sracerr

Smakeloos, stelletje copy-cats.

bartelskie 16:40
afbeelding van bartelskie

Het is met auto's ...
Het trio is onvervangbaar natuurlijk
toch ga ik kijken

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws