Bus voor de voetbal: Nissan plaagt met NV300

nissan-nv300-teaser-2016_0

Er is volgens Nissan nog ruimte tussen de NV200 en NV400. Die ruimte wordt binnenkort opgevuld door - verrassing - de NV300. Diens eerste busjestaak is de officiële UEFA Champions League-vlag te vervoeren naar Milaan voor de finale op 28 mei.

Is de NV200 nog een busje, dan is de NV400 een uit de kluiten gewassen camionette. Dat merk je ook aan het prijsverschil van zo'n 9.000 euro. Tijd dus om het gat tussen beiden op te vullen. Met een op de Renault Trafic gebaseerde NV300 bijvoorbeeld.

Verwacht dus ook een Trafic met bumperwerk van Nissan. Al zeker omdat de NV300 naast die Trafic van de band zal rollen in de Sandouville-fabriek van Renault in het Noorden van Frankrijk. Over motoren wordt met nog geen woord gerept, maar wederom; kijk daar voor best even naar de Fransen.

Wel weet Nissan te zeggen dat de NV300 5 jaar garantie (of 160.000 km) en pechverhelping krijgt over geheel Europa. De officiële introductie van het busje vindt plaats tijdens de Hannover Motor Show in september, kort daarna staat 'ie bij de dealer.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws