Officieel: Toyota Avensis 2017 windt er geen doekjes om

toyo-avensis-201701

Toyota geeft haar Avensis een update voor 2017. Al kan je misschien wel van een downgrade spreken, want het Japans merk zwiert vooral uitvoeringen en opties buiten.

Koppen persberichten vaak over hoe geweldig een modeljaaropfrissing wel niet is, dan speelt Toyota open kaart met haar 2017 variant van de Avensis. Zo pocht het niet met de nieuwe rode lakkleur of evenzeer nieuwe 18-duims velgen - die trouwens present tekenen -, wel met volgende puntjes:

• Commercialisatiestop van de 1.8 versies met manuele versnellingsbak

• Commercialisatiestop van de opties (panoramisch dak en Look pack)

• Koetswerkkleur 4U3 wordt vervangen door de nieuwe Tokyo Red 3T3 (parelmoerkleur, met meerprijs)

• Prijsstijging op alle modellen

• Privacy ruiten (op TS) in Comfort & pack 50

• Nieuwe 18’’ machine-faced velgen op Comfort & pack 50+

• vloermatten op alle versies

Nou, er was duidelijk geen verbloemingssoftware aanwezig bij het maken van bovenstaande lijst. Nu ja, kopen mensen uiteindelijk nog zo'n Avensis?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Evo X 08:35
afbeelding van Evo X

Hun huidige snuit lijkt op andere modellen waardoor je precies met 'n Corolla of auris rondtuft. Is ook te braaf, valt niet op in de massa. Snuitje van 2009-2010 tot 2014 vond 'k wel iets hebben. En mocht huidige sedan 't opgeven dan was zo'n 2.0i sedan wel een geschikte vervanger. Niet zo premium premium zoals kleine zus Lexus maar dat hoeft ook niet.

Nico 11:43
afbeelding van Nico

Dus enkel nog de 1.6 benzinemotor om zo'n grote wagen vooruit te krijgen? Ik heb onlangs met een nieuwe Verso met een 1.8 benzinemotor gereden, en die ging niet vooruit.
Niet goed bezig daar bij Toyota.

B4 21:49
afbeelding van B4

Waar is de tijd dat je vaak een Avensis zag... maar daarna is de verkoop toch redelijk stil gevallen. Niet alleen vanwege het uiterlijk maar ook vanwege het zeer magere aanbod aan motoren en uitvoeringen...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws