Lexus CT200h krijgt extra facelift

lexus-ct200h-facelift-2017_2

Bij Lexus doen ze niet graag aan facelifts, zelf doen ze liever model year updates of technologische aanpassingen. Maar soms kan je het niet anders noemen, wanneer bijvoorbeeld een model na 7 jaar nog eens opgefrist wordt.

Want zolang is de CT200h al op de Europese markt te zien. De kleinste hybride van Lexus krijgt nu nogmaals een facelift, nadat in 2013 al eens met de gom over het lijnenspel gegaan was.

Met een nieuwe grille krijgt ook deze Lexus een gapende bek. De horizontale lijn in de grille verdween, de mislampen worden geaccentueerd door kunststof inlegstukken. Achteraan krijgt de wagen nieuwe lichtblokken, vooraan wordt enkel een L-signatuur in de koplamp verwerkt.

Voor deze facelift gooien de ontwerpers wat nieuwe kleuren in de catalogus; Lava Orange en Heat Blue en biedt Lexus verder nieuwe velgen in 15, 16 of 17 inch.

groter scherm

Binnenin krijg je een nieuw 10,3 inch navigatiescherm, terwijl je tegenwoordig voor tweekleurig leder op de zetels kan kiezen. Lexus plant ook het Safety System+ in de CT200hn met onder andere automatische grootlichten, Cruise Controle met afstandsbepaling, Lane Departure Alert en Pre-Collision System.

Rond oktober wordt de gefacelifte Lexus CT200h bij de dealers verwacht, hij zal aan het grote publiek gepresenteerd worden op de IAA in september.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws