Tesla brengt Model 3 mee naar Parijs

tesla-salon-parijs

In de VS zijn de leveringen al even aan de gang van Tesla's meest betaalbare elektrowagen, in Europa moeten we nog braaf wachten tot volgend jaar. Om de aandacht terug wat aan te zwengelen zal Tesla haar Model 3 neerpoten op het autosalon van Parijs. Om de lichtstad van een toefje elektriciteit te voorzien.

Al in 2017 werd de Model 3 officieel onthuld, volgens Tesla zal je echter toch nog braaf tot begin 2019 moeten wachten om er eentje op je Europese oprit te parkeren. Met de komst van een hoop alternatieven van gekende merken heeft het Amerikaanse bedrijf besloot toch maar zo'n Model 3 neer te poten op het autosalon van Parijs begin volgende maand. Kwestie van de concurrentie wat rechtstreeks aan te kunnen gaan.

Die concurrentie zal er trouwens volop zijn. Want een hoop nieuwe elektrische modellen zullen debuteren voor het grote Europese publiek in Parijs. Met rakkers zoals de Mercedes EQC, Kia Niro Electric en een nieuw elektrisch model van DS. Daarnaast wordt ook aangenomen dat Audi haar in Brussel gebouwde E-Tron zal tonen aan het grote publiek op het Parijse salon.

Wat er zo nog allemaal valt te bespeuren op het autosalon van Parijs dit jaar? Dat kan je HIER zien in ons handig overzicht.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws