BMW plaagt met 5 Touring, vergeet dat we 'm eerder al toonden

BMW 5 Touring teaser 2023

BMW heeft de plaagcampagne afgetrapt voor de nieuwe generatie 5 Reeks Touring. Krijgt iemand het echter over zijn hart om BMW te vertellen dat we de auto begin deze maand al in vol ornaat wisten te tonen?

Eentje om naar uit te kijken, de nieuwe generatie 5 Reeks Touring. laat daar geen twijfel over bestaan. Niet in het minst omdat 'ie als i5 Touring eindelijk een stationwagenalternatief biedt in EV-land voor al die hoogpotige SUV's. Vanaf de lente van 2024 zal hij bij de dealer staan, waardoor BMW nu de plaagcampagne op gang trekt.

Zoals de Berline

Daarbij krijgen we niet enkel een duistere foto, de Duitsers geven ook wat meer info over de specificaties - ook al zijn die niet verrassend. Zo zal de 5 Touring er komen met dezelfde motorisaties als de 5 Reeks Berline. Of wat had je gedacht?! Het gaat daarbij dus over de specs van de i5 Berline en de 5 Berline met verbrandingsmotoren. BMW maakt daarmee in één ruk duidelijk dat de nieuwe 5 Touring er zal komen als diesel, benzine én volledig elektrische versie.

BMW 5 Touring teaser 2023

Klein probleempje met je plaagcampagne BMW, want begin deze maand konden we via Britse patentbeelden al een beeld vormen van de nieuwe 5 Reeks Touring (check hieronder). Dus laat de teaserperiode niet te lang duren, we kennen 'm eigenlijk al, die 5 Reeks Touring.

BMW 5 Touring teaser 2023

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws