Prior Design springt al op nieuwe Toyota Supra

prior design toyota supra 2019

De vorige generatie Supra heeft een bijna mythisch statuut in de tuningscene en stiekem... stiekem hoopt Toyota dat de nieuwe diezelfde impact zou hebben. Meer dan blij zijn ze er dan ook waarschijnlijk dat een eerste tuner zich al geworpen heeft op de nieuwe generatie. Prior Design bijt de spits af met een bodykit om u tegen te zeggen. Kijk even mee!

Bouwt pakweg Porsche een 911 tot de perfectie, dan ziet Toyota haar range van sportwagens net iets anders. Want zowel de GT86 en nieuwe GR Supra zijn volgens het merk lege canvassen waar de eigenaar zijn lusten bot op mag vieren. Om je een idee te geven; de nieuwe Supra heeft "fake" ventilatierooster rondom die eigenlijk wel functioneel zijn als je de plastiek weg haalt. Het is dus aan de eigenaar om te beslissen hoeveel koeling zijn project nodig heeft. Daarnaast hoopt Toyota op een rits tuners die de Supra zullen ondersteunen.

prior design toyota supra 2019

Dat is Prior Design niet ontgaan, want zowat meteen na de onthulling ging de Europese tuner aan het werk. Het resultaat zweeft nog in de digitale sferen maar geeft toch een goede impressie van waar ze naar toe willen; een Supra met extreme bodykit. Het ziet er dan ook heftig uit met de verbrede spatborden en knoert van een spoiler achterop. De wat eigenaardige voorbumper van het standaardexemplaar wordt ingewisseld voor eentje dat meer trekjes overneemt van de GT86. Dit in het oranje met foute decals erop en we zijn terug aan het begin van de eeuwwisseling!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws