Autofans Karting: Win een VIP WRC Trip met Hyundai

hyundai-i20-wrc

Op 10 mei gaat de Autofans-Karting door. Een avond waarop 10 ploegen tijdens een Endurance strijden voor de overwinning. En de ploegen die winnen, maken kans op enkele dikke prijzen. De hoofdprijs? Een WRC Rally VIP bezoek.

Altijd al eens naar een WRC-rally willen gaan? Of ga je al jaren naar de WRC maar slaap je steeds in tentjes en wil je het wel eens op een andere manier meemaken? Dan heb je alle reden om je nog snel in te schrijven voor ons kartingevent op 10 mei (Er kan nog 1 ploeg inschrijven).

mooie prijzen

Een VIP bezoek met alles erop en eraan, daarvoor zorgt onze partner Hyundai. En met VIP bedoelen we: vervoer, hotel voor twee nachten, eten en drinken, een bezoek aan het service park en met wat geluk een meet & greet met Thierry Neuville. Dat laatste hangt af van het verloop van de wedstrijd. Over welke race het exact zal gaan is nog niet 100% zeker, dus daarover kunnen we nog geen uitspraken doen. Ter plekke zijn er gidsen die je alles kunnen vertellen over de wedstrijd en het WRC landschap. Je zal er, samen met Hyundai en iemand van Autofans, ook enkele specials kunnen gaan bekijken.

Wie naast de hoofdprijs schiet mag hooguit wat treuren, want we hebben nog andere coole prijzen. Zo geven we 10 slipcursussen weg en maken twee deelnemers kans op een weekend met de Hyundai i30 Turbo.

Auteur: Auteur: Pieter A.
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws