Autonieuws: Autosalons

Subaru toont Advanced Tourer Concept in Tokyo

Een deftige opvolger maken van de Legacy zou Subaru helpen zich opnieuw op de kaart te zetten op Europees grondgebied. De eerste stappen om haar naam te zuiveren worden op dit moment gemaakt met hun FT-86 concept. Dit Tourer concept zou wel eens een voorbode kunnen zijn van die nieuwe generatie Legacy maar is daarom niet zeker. Het kans dus ook zijn dat dit concept een voorbode is van een totaal nieuw model binnen de Subaru-familie.

Belangrijkste is dat er onder de kap een hybride-technologie schuilt. Daar zorgt een 1.6 turbo viercilinder samen met een gloednieuwe elektrische motor voor het vermogen. Beide zijn gekoppeld aan een CVT versnellingsbak en zal alle vier de wielen aandrijven, zoals het hoort bij een Subaru.

Verder pakt Subaru uit met nieuwe veiligheidssystemen op basis van twee camera's die zich in de achteruitkijkspiegel bevinden. Binnenin merken we luxe op met de aanwezigheid van lederen en aluminium materialen, infotainmentsysteem dat werd ingewerkt in het stuur (concept alert) en een panoramisch dak.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen