Autonieuws: Autosalons

Hamann neemt Range Rover Evoque onder handen

De Range Rover Evoque weet met zijn stoere lijnen al veel kopers te verleiden. Hamann denkt daar het zijne van en meent dat het allemaal nog wat stoerder kan. Het tuning bedrijf voorziet deze kleine luxueuze SUV van een uit de kluiten gewassen bumper en velgenpakket en het resultaat mag er best wezen. Vooraan krijgt de Evoque een lage twee-delige spoiler, in de flanken zien we bredere deurlijsten die de wagen een bredere pose moeten geven (70mm).

Achteraan maakt een obligate dikke bumper en dubbele centrale uitlaat het mooie weer. Wat de velgen betreft kan de klant kiezen uit twee types unieke lichtmetalen velgen.

Het interieur wordt naar wens van de klant voorzien van allerlei mogelijke personaliseringen. Zo kan je opteren voor speciale pedalen met sportieve finishing. Luxueuze materialen voor de inzetstukken alsook speciale lederen bekledingen met gestikte logo's behoren ook tot de mogelijkheden.

Zowel de diesel- als benzinemotoren krijgen een vitaminenkuur. De 2.2 TD4 en de 2.2 ED4 krijgen beiden 31pk extra vermogen en 65Nm extra koppel. Voor de 2.2 Si4 voorziet Hamann een extra vermogen van 38pk en 55Nm extra koppel.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen