Autonieuws: Concept cars

Subaru Viziv Tourer Concept is Levorg van de toekomst

Met de [Levorg](https://autofans.be/rijtesten/stationcar/34291-rijtest-subaru-levorg-2015) heeft Subaru een ietwat onbekende (en daardoor onbeminde) stationwagen in de cataloog staan. In Genève bedenken de Japanners desalniettemin hoe die er in de toekomst uit kan gaan zien. Met scherpe lijnen en brute wielkasten. Wij zijn fan van deze Viziv Tourer Concept, zonder twijfel.

Want wees eens eerlijk, neem een nieuwe Audi A4 of Volvo V60 er bij en deze Viziv Tourer Concept mag er zonder schaamte bij gaan staan. Alleen heeft het verleden al meermaals uitgewezen dat Subaru haar conceptwagens wel heel erg afzwakt wanneer het tijd is voor het productiemodel. Waardoor we het merk met de gele sterren aanbevelen om wat meer lef in de strijd te werpen. Heeft merken zoals Skoda en Volvo alvast geen windeieren gelegd.

Image
subaru-viziv-tourer-concept-2018

Terug naar de Japanse concept; die is 4,7 meter lang (op maat van de huidige Levorg) en krijgt uiteraard de gekende Symmetrical AWD gekoppeld aan een boxermotor. Specs en cijfers, daar doen ze niet aan mee. Aan boord een opgewaardeerd EyeSight-systeem (de veiligheidsnufjesdoos van Subaru zeg maar) die niet enkele tegen 2020 op de markt zal komen maar ook auto-ongelukken tot zo goed als onbestaande moet brengen.

Image
subaru-viziv-tourer-concept-2018

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen