Autonieuws: Fun

WIN: EEN PLEK IN DE ANTWERP CLASSIC TOUR MET JE EIGEN WAGEN EN CO-PILOOT! (2018)

Net zoals vorig jaar geven we bezitters van een oldtimer de kans om een plaatsje te winnen in een heerlijke rondrit in het Kempenland. Op 5 of 6 mei nog niets te doen? Waag dan je kans voor een zitje (met co-piloot) in de Antwerp Classic Tour! **Wedstrijd afgesloten**

Kriebelt de rondritmicrobe al in je lichaam? Dan hebben we goed nieuws voor Autofans met een oldtimer in de garage! Want samen met Antwerp Classic Car Event geven we een ticket weg voor de Antwerp Classic Tour, een heerlijke rondrit door het Kempenland (ja, dat is een streek) die tot in de puntjes verzorgd is. Je hoeft er trouwens niet alleen naar toe, want buiten je eigen oldtimer (uiteraard) mag je ook gratis een co-piloot laten deelnemen aan het avontuur!

Het ticket omvat ontbijt, lunch, roadbook, opdrachten & proeven onderweg, rallyplaten en stickers(t.w.v. 250 euro 05/05 of 180 euro 06/05). Hoe kans maken op deze prijs? Door simpelweg in de reacties na te laten waarom jij net dat felbegeerde ticket verdient. De winnaar mag kiezen of hij zaterdag 5 mei of zondag 6 mei wil deelmenen.

Vergeet zeker niet je e-mailadres na te laten (anders kunnen we geen contact opnemen) en mee te geven met welke auto je zal deelnemen (+jaartal). Wedstrijd werd gesloten op 13/04/2018 om 12.00u.

Veel succes!

Meer info over de Tour en mogelijkheid tot zelf inschrijven (buiten deze wedstrijd) vind je HIER.

Wedstrijd afgesloten

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen