Autonieuws: Officieel

Dik, dikker, BMW M5 Touring M Performance Parts (2024)

Is je grootste nachtmerrie dat je ooit een andere BMW M5 Touring tegen zal komen op de openbare weg? Dan kunnen de M Performance Parts er voor zorgen dat je toch de bovenhand houdt. Nu ja, als extreem dikke stationwagens met tonnen pk's je ding zijn.

Bij BMW kloppen ze zichzelf al langer op de schouder. Nee, niet omdat ze het grootste EV-merk van Europa zijn of het grootste merk van België tout court. Wel omdat ze met de "M Performance Parts" een ongelooflijke nieuwe geldbron hebben aangeboord. Zo kan je bijna geen M-model in Europa vinden dat geen extra stukje M Performance op z'n koetswerk heeft gekleefd. Onderdelen die - laat ons eerlijk zijn - intrinsiek geen extra performance loslaten. Uiteraard heeft BMW nu ook onderdelen klaar voor de nagelnieuwe M5 Touring.

Van Vloermat tot antenne

Ben je in de markt voor zo'n BMW M5 Touring plug-inhybride met 727 pk, dan weet je dat het feestje pas écht kan beginnen als je af-fabriek M Performance Parts laat installeren. Het aanbod voor de meest potente station die BMW ooit heeft gemaakt is dan ook omvangrijk. Natuurlijk heb je de gekende splitter vooraan, diffuser achteraan en spoiler bovenop in CFRP (Carbon-Fibre Reinforced Plastic), maar daar stopt de pret niet.

Image
BMW M5 Touring M Performance parts

Reacties

R.I.P. wat ooit een subtiel autosnelweg kanon was.

door GLENN
16 dagen geleden


Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen