Autonieuws: Tuning

Brabus-kuur voor de Mercedes GL

Brabus GLHeb jij ook altijd al de snelste, de duurste en vooral ook de lelijkste SUV willen bezitten? Wel dan moet je zeker eens bij Brabus gaan shoppen. Ze hebben een tuningpakketje samengesteld voor Mercedes' grootste SUV, de GL-klasse. Wat houdt het pakket zoal in? Niet enkel en alleen een stel extra bumpers, spoilers en velgen, ook de motor is van tuning voorzien. Onder de motorkap van deze Brabus-GL ligt een 6.3-liter V8 die, dankzij twee turbo's, 650pk levert. Goed voor een sprintje naar de 100km/h in slechts 4.7 seconden en een topsnelheid van 300 km/u ! Het prijskaartje van het pakket is niet mals. Voor $518.000 mag je deze Brabus GL de jouwe noemen. Hiervoor krijg je een overvloed aan leder, hout en alcantara in het interieur. Verder is dat interieur ook voorzien van een hele reeks tv-schermen zodat zelfs de passagiers op de derde zetelrij hun favoriete dvd kunnen bekijken. Allemaal goed en wel, maar voor dat bedrag schaf ik me veel liever een SLS AMG én een 'gewone' GL 500 aan.

Heb jij ook altijd al de snelste, de duurste en vooral ook de lelijkste SUV willen bezitten? Wel dan moet je zeker eens bij Brabus gaan shoppen. Ze hebben een tuningpakketje samengesteld voor Mercedes' grootste SUV, de GL-klasse. Wat houdt het pakket zoal in? Niet enkel en alleen een stel extra bumpers, spoilers en velgen, ook de motor is van tuning voorzien.

Onder de motorkap van deze Brabus-GL ligt een 6.3-liter V8 die, dankzij twee turbo's, 650pk levert. Goed voor een sprintje naar de 100km/h in slechts 4.7 seconden en een topsnelheid van 300 km/u ! Het prijskaartje van het pakket is niet mals. Voor $518.000 mag je deze Brabus GL de jouwe noemen. Hiervoor krijg je een overvloed aan leder, hout en alcantara in het interieur. Verder is dat interieur ook voorzien van een hele reeks tv-schermen zodat zelfs de passagiers op de derde zetelrij hun favoriete dvd kunnen bekijken. Allemaal goed en wel, maar voor dat bedrag schaf ik me veel liever een SLS AMG én een 'gewone' GL 500 aan.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen