Autonieuws: Tuning

Hartmann brengt wat meer luxe in de Mercedes Sprinter

Duitse tuner Hartmann heeft zich wat laten inspireren door Air Force One voor deze Mercedes Sprinter afgeleide. Het is voornamelijk een hele upgrade voor het interieur gericht op vergaderen onderweg. De SP5 bestaat uit twee secties. Vanvoor heb je het salon waarvan de bestuurders- en passagierszetel 180° kan worden gedraaid. Vanachter heb je een mini keuken met Nesspresso machine.

In het midden van het salon is er een mini tafel die kan worden ingeplooid en weggeborgen, perfect voor de koffie tijdens de vergadering en het kaartspel erna. De zetels zijn van een luxueus bruin leder vervaardigd en zitten ongetwijfeld goed. De nodige accenten in het hout ontbreken natuurlijk niet. Al bij al is het nog subtiel, afgezien van de middenconsole dan.

In de kitchenette vanachter kan je de koffie zetten met de ingebouwd koffiemachine. Zo goed als alles is hier van multiplex dat ze blijkbaar van een luxejacht hebben gejat. De keuken is rijkelijk voorzien van 12v aansluitingen en een koelkast. Sfeerlichten in de dakhemel en extra isolatie moeten het binnen zo gezellig en comfortabel mogelijk maken, ook als het dat buiten niet is.

Nu, een tuner zou een tuner niet zijn als het exterieur standaard bleef. Een volledige bodykit, nieuwe bumper, luchthappers en massieve 20 duimers moeten deze Sprinter langs buiten wat meer uitstraling geven.

WCF

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen