Autonieuws: Tuning

Ook Volkswagen heeft wat klaar voor de SEMA show

Morgen start de SEMA show in Las Vegas en ook Volkswagen heeft wat bijeengespaard om morgen op het tuninggeile publiek los te laten.

Zo is er de APR-VW Vortex Beetle Turbo met 500 pk, een Beetle voorzien van een APR GTX turbo stage IV, high performance intercooler en aangepaste CPU. Ook werden verschillende onderdelen versterkt om het vermogen de baas te kunnen. Een H&R ophanging houdt het ding stabiel, in combinatie met Volkswagen Racing StreetSport+ camberplaten en H&R sway bars.

Iets minder strak in het vermogen, maar nog altijd een pak meer dan in je dagdagelijkse Beetle, is de Beach Battle Beetle. Die krijgt een FMS bodykit en een surfplankdrager. Daarnaast is er ook een ontvouwbaar douchesysteem. Snel naar de golven? Dan maak je gebruik van de 400 pk die de motor voortbrengt. Dat gebeurt dankzij een Revo technik turbo en een nieuw uitlaatsysteem.

Nog wat braver is de Galpin Auto Sports Beetle met een hot rod geïnspireerd design. Zijn gechopte dak en tweekleurige Onyx Black/Candy Apple Red kleurenstelling brengt hem weer wat dichter bij de jaren '60. Hij krijgt dikke 20 inch Porsche design velgen en is verlaagd.

De Rotiform Beetle krijgt airride (al niemen ze het zelf liever Air Lift Suspension) en concave wielen met Nitto banden. De wagen wordt ook matgrijs aluminium gewrapt.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen