Autonieuws: Varia

Vrijdag Fandag 2019: Stel je kandidaat!

We hebben ze al een tijdje in onze broodtrommel laten zitten, maar dit jaar willen we ze terug. Wat? Jouw auto en jouw liefhebbersverhaal! Vrijdag Fandag in een notendop.

Onze laatste reeks van Vrijdag Fandag dateert alweer van 2016, op een drietal video's na dan. Tijd om hem opnieuw boven te halen en jullie aan het woord te laten.

Maar daarvoor hebben we dus jullie input nodig. Dat kan eenvoudig met onderstaand formuliertje, waarbij je ons je gegevens doorgeeft. Zo maak je kans om mee opgenomen te worden in de reeks.

inschrijven maar

Wie mag het formulier invullen? Wel, iedereen die een wagen heeft waarover hij of zij een fijn verhaal kan vertellen. Een speciale velg moeten gaan halen in Spanje? Een midlife crisis overbrugd met een cabrio? Eindelijk die auto gekocht die op de LP cover van je favoriete schlagerzanger stond? Zolang jij iets te vertellen hebt over je wagen, hebben wij een luisterend oor.

Vul dus als de bliksem jouw gegevens in zodat we je kunnen contacteren, dan zorgen wij ervoor dat jouw wagen in de kijker wordt geplaatst.

Loading...

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen