Toyota op het Autosalon Brussel 2018

toyota_bms_2018_autosalon_brussel_2018

Bij Toyota is het traditioneel hybrides rapen, ook dit jaar kan je daarvoor terecht op hun stand tijdens het autosalon van Brussel.

De Yaris Hybrid, de Auris Hybrid, de Prius hybride of plug-in hybride, een C-HR Hybrid of een RAV4 Hybrid. Je leest het, er is voor elk wat wils in het hybride aanbod van Toyota. Maar Toyota staart zich niet blind op de hybrides, ze gaan ook naar andere alternatieven op zoek. Zo staat de Mirai ook te blinken op de stand, de elektrische Toyota op waterstof.

duurtest-toyota-chr-2017-autosalon-brussel

andere smaken

Wie hybrides en elektrische wagens niet zo ziet zitten, kan zijn hart ophalen aan de GT86 die vorig jaar een facelift kreeg.

Buiten productie, maar wel op de stand: De Toyota TS050 Hybrid LMP1 WEC. Een mondvol om aan te duiden dat Toyota's deelname aan de WEC-kampioenschappen hier ook wat in de verf gezet wordt. Net als de WRC-deelnames, onder de vorm van de Yaris WRC.

2017-toyota-yaris-hybrid

Belgische première

Op een heel ander vlak toont Toyota een Belgische première. De Land Cruiser wordt voor het eerst in zijn facelifttrui getoond aan het Belgische publiek. Om het nog even over "een hoek eraf" te hebben, de HiLux Arctic staat ook op de stand.

2017-toyota-landcruiser-autosalon-brussel

Toyota vind je in Paleis 7, in hetzelfde Paleis als BMW en de Fiat-groep dus. Alle praktische informatie kan je vinden in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws