Autosalon Brussel 2019: Nissan brengt speciale versies

nissan-leaf-rapidgate_02

Nissan heeft voor elk wat wils op het Brusselse autosalon. Van elektroauto over bestelwagen tot supercar, je kan het vinden op hun stand.

Voor grote nieuwigheden hoef je niet bij Nissan te zijn dit jaar. Een nieuwe 1.3 TCe motor voor de Qashqai en daarmee hebben we het meeste verteld. De Qashqai neemt daarmee de 1.3 TCe over die je ook al in verschillende Renaults tegenkomt. Tevens werd ook de dieselversie bijgewerkt.

De LEAF is aan zijn tweede generatie toe en geldt nog steeds als de benchmark voor de relatief betaalbare elektrische auto's op onze markt. De straffere 62 kWh-accu die pas werd voorgesteld is niet te zien op het salon, de 40 kWh-versie wel.

offroad

Maar dat maakt de Nissan-stand niet saai. De Japanners hebben zich uitgeleefd op de Navara en tonen twee speciale reeksen die de pick-up stoerder voor de dag laten komen. De Navara AT32 wordt uitgerust met een zogenaamde snorkel, zodat de luchtfilter niet verstopt raakt als je eens wat dieper het water in gaat. De Navara N-Guard is wat braver. Die krijgt er matzwarte accenten bij, die hem toch stoer laten ogen.

Nissan pakt verder nog uit met wagens voor twee uitersten. Zo is er de E-NV200, de elektrische bestelwagen, maar hebben ze nog altijd de GT-R in het gamma. En ook die laatste is te zien op de Nissan-stand.

Nissan vind je in een hoekje in Paleis 5, naast Volvo. Alle praktische informatie lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws