Lexus op het Autosalon Brussel 2020: UX

lexus autosalon brussel 2020

Lexus bevolkt Paleis 7 van het Brusselse Autosalon. Daar deelt het een stand met Toyota.

Lexus is vooral het hybride merk bij uitstek. Dat zie je wanneer je hun volledige gamma bekijkt, waarbij elk model - al dan niet uitsluitend - aangedreven wordt door een hybride motorisatie. In Brussel wil het de hybride nogmaals in de spotlight zetten door de UX aan te prijzen. Deze kleine crossover is de nieuwste telg in de Lexus-familie en positioneert zich net onder de NX. Ook de RX is aanwezig in gefacelifte versie, als één van de meer populaire Lexus'en op de markt.

lexus autosalon brussel 2020

De spotlights schijnen even fel op de ES. Was 2019 het jaar van "30 jaar Lexus LS400", dan is 2020 het jaar van "30 jaar ES". Destijds werd de ES bij ons niet ingevoerd, omdat Lexus toen inzette op de GS-reeks. Pas recent werd de wissel doorgevoerd, waardoor wij nu ook van de ES 300h kunnen genieten.

lexus autosalon brussel 2020

Allemaal aan de hybride dus, voorlopig. Want Lexus verwacht dat de eerste volledig elektrische wagen van het Japanse merk al eind 2020 zal worden gecommercialiseerd. Die wordt in het UX-gamma geïntegreerd en zal als UX 300e door het leven gaan.

Lexus is dus te zien in Paleis 7. Alle praktische informatie rond het autosalon van Brussel lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws