Krijgt de nieuwe Porsche Panamera een… dansmodus? [VIDEO]

Porsche Panamera dansmodus 2024

De jaarwisseling zit er weer op en dan is het altijd bang afwachten. Zo durven er wel eens beschamende filmpjes opduiken waarin je jezelf van je beste kant laat zien tijdens oudejaarsnacht. Nu is er echter zo’n filmpje opgedoken van de nieuwe Porsche Panamera en wat blijkt: zijn dansmoves zijn best indrukwekkend.

Porsche heeft een nieuwe Panamera — ’t is te zeggen, een grondig vernieuwde Panamera. Zo deelt generatie nummer drie het grootste deel van zijn genen met de uitgaande Panamera, maar dat betekent niet dat er niks innovatief aan is. Porsche beloofde bijvoorbeeld al dat zijn luchtophanging geavanceerder dan ooit wordt, waardoor de Panamera als het ware kan leunen in de bochten en hurken door zijn voor- of achteras om g-krachten op te vangen… En dat is blijkbaar ook niet het enige dat die ophanging kan.

Alles voor de likes?

Porsche heeft namelijk een korte video op zijn sociale media gedeeld waarin we de nieuwe Panamera zien dansen, en dan hebben we het ook niet zomaar over wat op en neer schudden. In het filmpje zien we de Porsche namelijk ook van voor naar achter en van links naar rechts leunen als een heuse low rider. Daarvoor gebruikt het exemplaar in kwestie dus zijn ‘Porsche Active Ride’-luchtophanging, waarmee de Duitsers meteen laten zien hoe snel die kan reageren.

Het is nog niet helemaal duidelijk of de productie-Panamera straks over een dergelijke dansfunctie zal beschikken, al zou Porsche daarmee niet helemaal de eerste zijn. Zo kan de Mercedes GLS al op en neer schudden, al doet die dat officieel wel om zich uit glad terrein los te wrikken — want uiterààrd zoekt de gemiddelde GLS-eigenaar zo’n terrein vaak op. Tesla’s Model X heeft dan weer een ‘Celebration Mode’ waarin die als een bezetene met zijn vleugeldeuren flappert op muziek en daar valt écht geen praktisch nut voor te verzinnen… Behalve dan het krijgen van likes.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws