Officieel: Renault Espace (2014)

renault-espace-2014_02

Vergeet de laatste Espace die alweer meegaat sinds de oertijd. De compleet nieuwe generatie katapulteert het MPV-segment meteen de toekomst in dankzij de futuristische lijnen.

Tijdens ons uitje met de Twingo wist de exterieurdesigner van Renault, Anthony Lo, al te meldden dat het design van de Espace eigenlijk gewoon ging overgedragen worden van de Initiale Paris, een conceptwagen die de Fransen vorig jaar in Duitsland loslieten. Denk inderdaad enkel het futuristische dak weg van die concept en je hebt de nieuwe generatie Espace.

Captur in the front, Xmod in the back

Oké, ook de vleugeldeuren hebben ze bij Renault achterwagen gelaten. Verder krijgt het vooraan een groot Captur gehalte en achteraan een stevig Scénic Xmod gevoel. Het is met name die achtersteven die voor de meeste commotie zal zorgen.

renault-espace-2014_02

Verder weten we nog maar eigenlijk weinig over deze crossover - inderdaad, noem hem niet meer MPV. Binnenin zou het allemaal modern, licht en flexibel moeten zijn, maar de Fransen vergaten wel even om een interieurfoto de wereld in te sturen. Al hebben we het gevoel dat we er niet meer te lang op zullen moeten wachten...

renault-espace-2014_02

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Techno Patat 09:51
afbeelding van Techno Patat

Ik kwam naar hier om een reactie te posten in de trend van: gasten, zolang het geen F1 motor heeft zoals de oude interesseert het me geen zak!

Maar eigenlijk ziet hij er verdomd gelikt uit zeg :O! Der is langs achter precies wel iets misgelopen (geen goesting niemer?)

Waxweazel 12:07
afbeelding van Waxweazel

Aangezien de F1 tegenwoordig een "kleine" 1.6Turbo hebben, zou het misschien toch passen onder de motorkap van deze Espace :p
We mogen beginnen dromen ?

Techno Patat 13:51
afbeelding van Techno Patat

I lolled! En toen besefte ik dat het eigenlijk niet om te lachen was en dat de F1 nbeetje triestig is :(!

Alfred 14:20
afbeelding van Alfred

De deze? :-D https://www.youtube.com/watch?v=dGUyIOGVa0M Als ik me niet vergis zat die zelfs in Gran Turismo als ik het me goed herinner uit de Playstation 1 tijd...

Glenn 11:41
afbeelding van Glenn

Is dit nu een mpv of suv? Of een mpsuv?
Ik zie het niet meer.

Qua design: die mannen hebben gewoon een Avantime genomen, de hoekjes afgerond en er een paar deuren extra tegenaan gegooid. Echter, het heeft wel iets.

Yvesw 11:48
afbeelding van Yvesw

Volgens onze laatste redenering is dit een Full Size Crossover Activity Multi Purpose Utility Vehicle. Ofte: De Renault FSCAMPUV.. ;-)

Wim 12:14
afbeelding van Wim

Knap ding! Velgen zijn zo groot dat het idd iets SUV-achtig krijgt

Carlos 13:36
afbeelding van Carlos

Oei, ben precies de enige die het minder vindt... In profiel en de snuit oke, maar de achterkant... DAFUQ.
Dan, voorlopig, liever een oude espace

B4 20:57
afbeelding van B4

Ik ben er niet echt een liefhebber van maar ben wel razend benieuwd naar de motoren, het interieur, de luxe waarmee deze kan uitpakken, ... nu lijken de 807, C8, Sharan, Galaxy, ... ineens een pak ouder

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws