Het nieuwe kind van nanoFLOWCELL heet QUANTiNO

nanoflowcell-quantino-concept_02

Vorige zondag moesten we het nog doen met een teaserbeeld waarop nanoFLOWCELL haar 'new kid in town' voorstelde, vandaag krijgen we wat meer informatie. De hatchback gaat door het leven als QUANTiNO en heeft een conceptuele range van maar liefst 1.000 km.

Tegenover hun van de pot gerukt elektrische limousine met +1.000 pk klinken de cijfers van deze QUANTiNO misschien wat flauw, maar ze lijken ons alvast een stuk realistischer. Het kleintje van nanoFLOWCELL beschikt namelijk over vier elektromotoren (één aan elk wiel nemen we aan, ook al werd dat niet gespecificeerd) die elk 33 pk weten op te wekken. Dat zou genoeg moeten zijn voor een snelheid boven de 200 km/u en - veel belangrijker - een range van 1.000 km. Inderdaad, een elektrische wagen met een range van 1.000 km. Nog last van range anxiety dan?

nanoflowcell-quantino-concept

Sta nog niet te springen

Qua cijfers mag het er wel indrukwekkend uit zien, nanoFLOWCELL geeft openlijk toe dat het momenteel nog een pure concept is. Dit in tegenstelling tot de Quant F die daadwerkelijk rondtoert op de baan in zijn testfase. Het merk zou echter volop bezig te zijn om deze 3,9 meter lange hatchback te laten voldoen aan alle regeltjes zodat 'ie ook de openbare weg op mag.

Meer info krijgen we op het autosalon van Genève.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws