nanoFlowcell nu ook als hatchback

nanoflowcell-newkid_0

'There's a new kid in town.' Daarmee pakt het Liechtensteins bedrijf nanoFLOWCELL uit op Twitter enkele dagen nadat het de Quant F voorstelde. De nieuwe jongen blijkt deze keer een conceptuele hatchback te zijn.

Buiten de Tweet kregen we nog geen informatie van het R&D-bedrijf dat de wereld van de elektrische wagens probeert te revolutioneren. Al is de kans groot dat ze deze hatchback gaan voorstellen op het autosalon van Genève.

De Quant F van eerder deze week beschikt alvast over een range van 800 km en 1090 pk. Benieuwd wat er in deze concept steekt...

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
markske 13:05
afbeelding van markske

Tot op heden klaseer ik dit als blabla en weinig boemboem of (k)luchtkasteel. Immers er zijn er meer dan ikzelf die wel interesse hebben in de nanoFLOWCELL voor het tijdelijk stockeren van elektriciteit maar zelf dat hebben ze tot op heden nog niet kunnen demonstreren.

Yvesw 15:26
afbeelding van Yvesw

Volgens mij probeert het merk vooral genoeg aandacht naar zich toe te trekken zodat een grote constructeurs er op springt. Dan zijn ze ook ineens binnen ;-)

Maar echt een auto uitbrengen... Ik geloof het ook niet. Maar goed, je weet nooit natuurlijk.

Adriaan 18:41
afbeelding van Adriaan

Ik twijfel er ook hard aan hoor, of ze ooit met iets tastbaars naar buiten komen.
Maar had je ooit durven denken in 2006 toen tesla met hun eerste proto type naar buiten kwam, dat ze vandaag zover zouden geraakt zijn?
Daar werken ondertussen 10000 mensen voor en hopen ze 55000 auto's te verkopen dit jaar...

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws