Uitbreidingsslag: Qoros 3 City SUV

qoros-3-suv-2015_02

Het Chinese Qoros gaat verwoed verder met haar gamma-uitbreiding. De laatste in rij is deze 3 City SUV, een - zoals de naam al zegt - SUV die we eerder in conceptvorm zagen, maar nu productieklaar is. Maar wanneer krijgen we hem aan deze kant van de wereld Qoros?

Er was al een hatchback en een sedan, maar nu is er ook een SUV-variant van de Qoros 3. Geen domme zet, want het segment is booming business. Visueel lijkt het alvast eerder op een verhoogde hatchback dan een volwaardige SUV, een soort van crossover dus. Eéntje die er best knap uit ziet. Zeker achteraan met de twee in de diffuser ingewerkte einddempers en de uitgehouwen achterlichten.

Wat er onder de kap zit en welke veiligheidsvoorzieningen er zijn, daar maken de Chinezen geen gewag van. Ze hebben het namelijk te druk met hun persberichten vol te zetten met termen zoals: 'Internationale standaards hanteren', 'flexibiliteit' en 'innovatieve communicatieoplossingen'. Qoros, het wordt tijd dat we eens met jullie wagens kunnen rijden. Want ooit ga je naar West-Europa moeten komen...

qoros-3-suv-2015

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Rob 10:19
afbeelding van Rob

Ik vind hem wel leuk. Niks mis mee.

En ja, Qoros moet jullie zsm een auto uitlenen. ;-) Ik ben namelijk reuze benieuwd of de Chinezen eindelijk een fatsoenlijk rijdende auto hebben weten te fabriceren. Qua looks heeft ie in ieder geval al een pluspuntje..

B4 22:54
afbeelding van B4

Die zijn toch al in Slovakije te vinden dacht ik?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws