Autonieuws: Officieel

Uitbreidingsslag: Qoros 3 City SUV

Het Chinese Qoros gaat verwoed verder met haar gamma-uitbreiding. De laatste in rij is deze 3 City SUV, een - zoals de naam al zegt - SUV die we eerder in conceptvorm zagen, maar nu productieklaar is. Maar wanneer krijgen we hem aan deze kant van de wereld Qoros?

Er was al een hatchback en een sedan, maar nu is er ook een SUV-variant van de Qoros 3. Geen domme zet, want het segment is booming business. Visueel lijkt het alvast eerder op een verhoogde hatchback dan een volwaardige SUV, een soort van crossover dus. Eéntje die er best knap uit ziet. Zeker achteraan met de twee in de diffuser ingewerkte einddempers en de uitgehouwen achterlichten.

Wat er onder de kap zit en welke veiligheidsvoorzieningen er zijn, daar maken de Chinezen geen gewag van. Ze hebben het namelijk te druk met hun persberichten vol te zetten met termen zoals: 'Internationale standaards hanteren', 'flexibiliteit' en 'innovatieve communicatieoplossingen'. Qoros, het wordt tijd dat we eens met jullie wagens kunnen rijden. Want ooit ga je naar West-Europa moeten komen...

Image
qoros-3-suv-2015

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen