Hyundai i30N Thierry Neuville Edition voor de snelle beslisser

hyundai_i30n_thierry_neuville_edition

Hyundai komt voor de Belgische en Luxemburgse markt met een speciale Thierry Neuville editie van hun i30 N. Toon je interesse in zo een gelimiteerde i30N dan kan je maar beter nu al onderweg zijn naar een Hyundai-verdeler.

Thierry Neuville, één van België's meest bekende rallypiloten krijgt van zijn sponsor een hulde voor zijn kunsten op en vooral ook naast de asfalt. Naast die hulde krijgt hij ook ineens een nieuwe bedrijfswagen, nummer 01 van 34 Hyundai i30N Thierry Neuville Edition. Want met het eerste exemplaar rijdt Thierry zelf al rond.

thierry-upgrade

Om zo een gelimiteerde versie te bemachtigen moet je eigenlijk niet al te veel doen. Alleen snel genoeg zijn en de Performance Pack bestellen met zijn 275 paarden. Als je aan beide voorwaarde voldoet kan de lokale Hyundai-garage je een gratis update naar het Thierry Neuville exemplaar geven. Ja, dat heb je goed gelezen: gratis, als in 0 euro gratis.

hyundai-i30n-thierry-neuville-edition

De Hyundai i30N Thierry Neuville Edition valt op dankzij zijn bijzondere striping in het oranje, zwart of wit. De kleur hangt af van je koetswerkkleur. Ben je niet voor die streepjes dan kan je vriendelijk vragen om ze eraf te laten. Naast die strepen ga je achteraan en binnenin een TN-plaatje terugvinden. Het TN-logo zie je ook terugkeren op de vloermatjes.

hyundai-i30n-thierry-neuville-edition

Naast die aanpassingen zijn er nog twee “in onze ogen” coole snufjes. Je sleutel wordt geleverd in een sleuteldoos met daarin een genummerde sleutelhanger. Het tweede is dat je met je Hyundai i30N Thierry Neuville Edition een dagje mag gaan rond knallen op het circuit in Zolder onder begeleiding van ervaren instructeurs. Zo lijkt de TN edition wel helemaal een no-brainer.

hyundai-i30n-thierry-neuville-edition

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
lauw 11:54
afbeelding van lauw

Een andere sleutel en een plaatje ? Zwak...

Mathieu 12:24
afbeelding van Mathieu

Wat verwachten jullie nu, het is GRATIS.
Alleen al voor het dagje Zolder zou ik het doen. Moets ik de versie van 275 paardjes nemen.
Zonder de striping dan wel.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws