Corolla komt met GR Sport en Trek versie

De Toyota Corolla GR Sport 2019

Het smoelwerk van de nieuwe Corolla(rijtest) heeft van ons al heel wat liefde gekregen. Met deze GR Sport versie krijgt de Corolla nu zelfs hot hatch allures.

De Corolla GR Sport is, na de Yaris GR Sport de 2de GT Sport in de line-up. Op de Corolla is hij alleen verkrijgbaar in de 1.8 of 2.0 Hybride's. Met de GR Sport krijg je een nieuwe donkerchromen grille, unieke sideskirts en een nieuwe voor- en achterbumper. Verder staat hij op 18" lichtmetaal, krijg je privacy glas achter, LED koplampen en een speciale Dynamic Grey exterieurkleur. Binnenin krijg je halfleren sportstoelen en rode stiksels. De Corolla GR Sport is beschikbaar vanaf 2020.

In samenwerking met Trek fietsen

De TREK is alleen verkrijgbaar als Touring Sports en dat met diezelfde 1.8 of 2.0 Hybride.De TREK moet in de actieve levensstijl van de fietsende wielertourist of mountainbiker passen. Je krijgt dan ook 2 cm extra bodemvrijheid, beschermplaten voor en achter, exclusief 17" lichtmetaal, privacy glas achter, mistlampen en LED koplampen. Binnen vallen vooral de tweekleurige stoffen stoelen en bijpassende houtdecorelementen op. De TREK is er iets sneller, namelijk vanaf augustus 2019.

De Toyota Corolla TREK 2019

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws