Mitsubishi punt Space Star bij (2019)

Mitsubishi Space Star facelift 2019

Op een moment dat alle concurrenten met nagelnieuwe kleintjes uitkomen besluit Mitsubishi haar ondertussen alweer 7 jaar oude Space Star een tweede opfriskuur te geven. Het nieuwe familiegezicht moet de oudere techniek maskeren.

Mitsubishi is een offroadmerk in hart en nieren. Toch heeft het naast rakkers zoals de ASX, Eclipse Cross en Outlander ook een compacte hatchback in haar gamma. Die Space Star is ondertussen 7 jaar oud en krijgt van het Japanse merk een tweede opfriskuur, vier jaar na de eerste bijpuntsessie.

Dynamisch schild

Grote nieuwigheden zijn er niet echt voor de Space Star. Toch niet op technisch vlak. Wel trekt Mitsubishi de kleine stadswagen in lijn met de grotere wagens van het merk. Waardoor ook deze Space Star het Dynamic Shield-design op zijn snuit krijgt. Nieuwe koplampen en een fors uitgeklopte grille zorgen voor de details. Het laat 'm meteen stukken frisser voor de dag ogen.

Mitsubishi Space Star facelift 2019

Zelfs achteraan heeft de Space Star baat bij het nieuwe signatuur van de lichten en de strakker bumper. Eenmaal binnenin oogt de Space Star evenwel vrij banaal tegenover concurrenten zoals de Renault Clio en co. Dit is basic, zeer basic. Op het niveau van een Dacia zeg maar. Op zich niets tegen budgetwagens. De huidige Space Star is met zijn vanafprijs van 12.390 euro echter even duur als een Citroën C3. Waardoor deze Japanner zonder straffe korting weinig klanten zal vinden...

Mitsubishi Space Star facelift 2019
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie