MG plant nog vijf nieuwe modellen

Gisteren toonde MG de nieuwe EHS aan de verzamelde pers in een online persconferentie. In de marge daarvan had de CEO nog wat te vertellen over de wagens die in de achtergrond onder doek stonden.

Het leek een beetje een 'one more thing' momentje te worden daar bij MG, toen CEO Matt Lei de aandacht van het publiek afleidde van de nieuwe MG EHS naar een aantal wagens onder doek. In de komende vijf jaar wil MG namelijk nog een aantal nieuwe modellen op de Europese markt introduceren, het ene al duidelijker dan het andere.

Zo had Matt Lei het over een nieuwe SUV-achtige die op de proppen zal komen als een elektrisch vlaggenschip voor het merk. Daarnaast staat er ook een stationwagon op stapel, al is die eigenlijk al op de markt gebracht in de UK; het gaat om de MG 5 EV. Beide modellen zijn EV's, en daar wil MG verder op borduren. De drie andere modellen die in de coulissen staan te wachten zijn echter nog vager aan de horizon. Je kan wat gaan gokken, of hopen dat de elektrische coupé die ze lieten zien werkelijkheid wordt. Of zouden ze misschien een elektrische stadsauto in petto hebben die mag gaan concurreren met de Dacia Spring?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws