Autonieuws: Fun

Top Gear seizoen 19 preview

Eerder kregen we al het heuglijke nieuws dat Top Gear [zal terugkeren op 27 januari](https://autofans.be/nieuws/fun/24789-top-gear-komt-terug-op-27-januari), nu hebben we ook al enkele foto's van het nieuwe seizoen te pakken om jullie warm te maken.

Er zitten ongetwijfeld weer schitterende dingen aan te komen. Zo zien we onder andere een roadtrip met supercars door het zuidwesten van de Verenigde Staten, een extreem gepimpte Fiat Multipla met de spiegels van een bus en een Pagani Huayra.

Ook lijken de heren voetbal te gaan spelen met een hoop Kia Cee'ds, de Toyota GT-86 eindelijk eens te testen en een hot-hatch shootout te houden met een Astra OPC, Mégane RS en een Focus ST.

Er zit ook weer een speciale challenge aan te komen die zich deze keer afspeelt in Afrika waar ze de bron van de Nijl gaan opzoeken. Als laatste zien we ook Jeremy in een kleine conceptcar die we eerder al op onze Facebook lieten zien naast een bende maatpakken. Wij kunnen alvast niet meer wachten, laat maar komen die handel!

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen