Autonieuws: Officieel

Honda geeft Civic nieuwe snuit en Sport-variant

Wie onze première-lijst voor Parijs goed bekeken heeft, had 'm al zien staan. Vandaag geeft Honda dan ook de officiële beelden van de gefacelifte Civic vrij. Zowel de hatchback als de Tourer worden daarbij aangepakt.

Om aan de buitenzijde te beginnen, vermelden we de nieuwe voorbumper en hertekende koplampen met geïntegreerde daytime running lights. Bij de hatchback krijgen we ook een nieuwe achterbumper, een nieuwe zwarte spoiler op de kofferklep en LED achterlichten te zien.

Binnenin werden de wijzigingen beperkt gehouden, met chrome en zwarte accenten. Ook het nieuwe Honda Connect infotainment is beschikbaar, al maakt dat gebruik van een oudere versie van Google Android.

Image
honda-civic-facelift-2014

trainingsvestje

Met deze facelift introduceert Honda ook een Civic Sport, een model dat niet bestemd is als vervanger voor de Type R. Wat wil je ook, met een 1.6 dieselmotor of een 1.8 benzinemotor. De eerste produceert 120 pk, de tweede haalt er 142 pk uit. Optisch is de Civic Sport herkenbaar aan de sportiever ogende voorbumper, de grille en de 17 inch wielen die enkel op deze versie beschikbaar zijn.

Image
honda-civic-facelift-2014

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen