Toyota op het autosalon Brussel 2013

Toyota op het autosalon Brussel 2013

Toyota ontplooit opnieuw een hybride-offensief op haar stand in Brussel. Daar staan ook wat nieuwigheden en die hebben niet altijd een elektromotor.

Natuurlijk is er de Toyota waar fanaten jarenlang hebben naar uitgekeken, de GT86, ditmaal als productieversie. Hij moet de aandacht echter delen met de TS030 Hybrid Racer waarmee Toyota deelnam aan de 24h du Mans.

Ook de nieuwe Auris is te zien. Hij werd recent volledig vernieuwd, net als concurrent Volkswagen Golf. Bij Toyota hebben ze echter ineens voor een hybride-variant gezorgd. De Auris Touring Sports is de naam van de breakversie. Die is ook in Brussel te zien, al is het nog even wachten voor de productieversie bij je dealer staat. Wie wat meer ruimte wil, kan terecht bij de vernieuwde Verso. Die kreeg een nieuwe snoet waardoor hij de band met de Auris wat aanhaalt.

Minder recent maar daarom misschien niet minder interessant voor het koperspubliek zijn de iQ, Aygo en Yaris bij de kleine stadswagens. De Avensis is er voor de klant die toch snel een break wil kopen en niet kan wachten op de Auris Touring Sports.

Voor het terreinwerk heeft Toyota de Hilux en de Land Cruiser mee. Van de Hilux is er zelfs een speciaal exemplaar dat de samenwerking met Team Overdrive in de Dakar-rally in de verf zet. De nieuwe RAV4 is niet aanwezig.

Je vindt Toyota in Paleis 8. Voor de algemene informatie over het autosalon verwijzen we je graag door naar ons algemeen overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws